Termeni legali

Conditii de utilizare

Acest site apartine firmei BALMED SRL.Drepturile de autor asupra continutului al acestui website sunt proprietatea BALMED SRL. Continutul site-ului www.balmed.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara acordul scris prealabil al BALMED SRL.
BALMED SRL nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice natura ale site-ului www.balmed.ro.
BALMED SRL isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila in orice moment continutul si structura site-ului.

Confidentialitate

Puteti sa vizitati site-ul www.balmed.ro fara a dezvalui detalii in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale. BALMED S.R.L. prin site-ul www.balmed.ro respecta confidentialitatea datelor oferite de catre vizitatori. In anumite situatii, legate in special de plasarea de comenzi, sunt necesar informatii privind identitatea dumneavoastra. In acest caz, proprietarii site-ului nu vor dezvalui sau utiliza informatiile furnizate de dumneavoastra in formularele de comenzi in alte scopuri decit cele convenite de catre dumneavoastra. Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. BALMED SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Asemenea informatii cu caracter personal sunt: numele, codul numeric personal, numarul de telefon, sex, varsta, adresa, domeniu de activitate al firmei, date fiscale, cat si orice informatie furnizata de dumneavoastra care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.