Seria B380
Microscoape educationale si de laborator pentru aplicatii de rutina. Carcasa turnata cu ergonomie si stabilitate ridicata pentru observatii in lumina transmisa.

ALC - control automat al iluminarii Nivelul imuminarii este reglat automat de catre microscop pentru a mentine acelasi nivel ales de catre utilizator, indiferent de modificarile aperturii, schimbarea obiectivului, schimbarea opacitatii probei, etc.
In plus, durata de viata a iluminatorului cu LED este de 50000 de ore, fata de doar 1500 de ore in cazul unei lampi halogen.
Caracteristici generale
Sistemul optic si obiectivele
Modelele din seria B380 sunt achipate, in functie de versiune, cu doua tipuri de sisteme optice:cel standard de 160mm si cel cu sistem optic corectat infinit -ICO. In ambele cazuri diametrul ocularului este de 20mm.
Disponibil atat ca binocular cat si trinocular. Capetele sunt echipate cu reglaj al distantei interpupilare (55-75mm)si cu compensare de dioptrii. Capetele se pot roti la 360° si sunt inclinate la 30°.
Sistemul de iluminare este format din sursa X-LED. Intensitatea iluminarii poate fi regalata printr-un reostat aflat in partea stanga.

[ Inchide descriere ]